woensdag 24 oktober 2007

Fotoverslag van Kristiansand

Dit is onze YWAM-car. Ziet er goed uit, heh? Maar dat is schone schijn. We hadden last van een olielek en wat andere mankementen. Gebedspunt: Bid voor een automonteur voor de nodige reparaties! Of voor meer geld voor het onderhoud!

We hebben de reis wel overleefd! Gelukkig maar! Hieronder ons verblijf. Een neef van Lyn-Iren gaf ons de gastvrijheid om in zijn te verblijven.


We kwamen aan op zaterdag. 's Avonds gingen we met zijn allen naar de grote kerk in het centrum van Kristiansand. Waar Bob Fitts een concert gaf.


Bob heeft als doel om Worship & aanbidding weer terug te brengen is de grote kerken van Europa. Vaak zijn deze kerken verlaten en hebben een andere functie. Zie website: www.bobfitts.com


De kerk hieronder is de kerk waarmee we samenwerkten deze week. Tenminste dit is een methodistenkerk, maar we werkten voor de Jesus Huset(Jezus Huis) wat een andere kerk is, maar in hetzelfde gebouw bijeenkomt.


Dit is onze groep, lopend door het centrum van Kristiansand. We hebben hier veel verschillende soorten van evangelisatie gedaan. O.a. mensen uitnodigen voor de Jesus Huset met flyers, snoep uitdelen om mensen iets lekkers te geven en in gesprek te komen, enz.


We zijn ook naar een middelbare school geweest voor de eerste ontmoeting van New Generation, wat een soort gebedsgroep is waar ook niet-christelijke jongeren makkelijk voor uit te nodigen zijn, o.a. ook omdat er in de ontmoeting wat gekke aktiviteiten en spellen georganiseerd worden, bijv. "Drink Cola door een sok" competitie.


Speciaal voor mijn neef Remco! Een echt putdeksel uit Kristiansand!

2 opmerkingen: